Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Верешко Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Головко М. П. 
Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко, Н. В. Верешко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 332-338. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_56
Попередній перегляд:   Завантажити - 610.122 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Верешко Н. В. 
Збагачення макаронних виробів каротиноїдами [Електронний ресурс] / Н. В. Верешко, Д. О. Набоков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 250-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 158.074 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Головко М. П. 
Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко, Н. В. Верешко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 294-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(1)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 699.887 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Верешко Н. В. 
Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів [Електронний ресурс] / Н. В. Верешко, Д. О. Набоков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 179-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__49
Попередній перегляд:   Завантажити - 79.303 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського